Huiselijk Geweld Team

Word je geslagen? Word je uitgescholden? Worden je dingen verboden? Word je bedreigd of gestalkt? Moet je tegen je zin seks hebben of je geld afgeven? En is je partner of je ex daar verantwoordelijk voor? Of is het een van je kinderen, een familielid of een (huis)vriend? Dan ben je slachtoffer van huiselijk geweld. Misschien denk je dat het je eigen schuld is. Je voelt je onzeker en je schaamt je dat het jou overkomt. Maar huiselijk geweld kan niet en mag niet. Het is strafbaar. Je hebt het recht om voor jezelf op te komen.

Misschien wil je liever niet toegeven dat het jouw overkomt. Misschien hoop je dat het vanzelf weer overgaat, dat het na vandaag  niet meer gebeurt. Misschien vind je dat het je eigen schuld is. Als je te maken krijgt met huiselijk geweld, verzin je vaak van alles om het goed te praten. Maar huiselijk geweld stopt niet vanzelf. Daarom is het goed om contact op te nemen met het Steunpunt Huiselijk Geweld. Daarmee help je jezelf. En ook de ander.

De eerste stap naar een oplossing voor huiselijk geweld is er over praten. Als je belt, nemen we tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Je hoeft ons niet je naam te zeggen. Samen zoeken we naar een oplossing. Soms zijn onze adviezen genoeg om zelf verder te kunnen. Soms is het verstandig om professionele hulp te zoeken.

Voor meer informatie verwijzen we je naar www.ikvermoedhuiselijkgeweld.nl of via het telefoonnummer van Veilig Thuis: 0800 2000.

Bezoekadres

Polstraat 48
7411KC Deventer
0800-8778771
Routebeschrijving