Huiselijk Geweld Team

Huiselijk geweld kan op veel verschillende manieren voorkomen. Je kunt denken aan  (fysiek of psychische) mishandeling, seksueel geweld, verwaarlozing, vernedering, financiële uitbuiting of overmatige controle. Gebeuren er bij jou thuis dingen waardoor je je niet veilig voelt? Is er bijvoorbeeld iemand thuis die boosheid met geweld afreageert op een partner, ouder of een huisdier? Dan is het goed om contact op te nemen met het BZT. Hoe eerder, hoe beter. Het BZT is er voor iedereen, in de gemeente Deventer, die te maken heeft met huiselijk geweld of oudermishandeling.

Misschien wil je liever niet toegeven dat het jou overkomt. Misschien hoop je dat het vanzelf weer overgaat, dat het na vandaag niet meer gebeurt. Misschien vind je dat het je eigen schuld is. Als je te maken krijgt met huiselijk geweld, verzin je vaak van alles om het goed te praten. Maar huiselijk geweld stopt niet vanzelf. Daarom is het goed om contact op te nemen met het Steunpunt Huiselijk Geweld. Daarmee help je jezelf en ook de ander.

De eerste stap naar een oplossing voor huiselijk geweld is er over praten. Als je belt kan dit anoniem, we nemen de tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Samen zoeken we naar een oplossing, soms zijn onze adviezen genoeg om zelf verder te kunnen. Soms is het verstandig om professionele hulp te zoeken.

Voor meer informatie verwijzen we je naar www.ikvermoedhuiselijkgeweld.nl of via het telefoonnummer van Veilig Thuis: 0800 2000.

Bezoekadres

Polstraat 48
7411KC Deventer
0800-8778771
Routebeschrijving